Övrig layout

Vi kan utföra det mesta inom grafisk formgivning, stort som smått, så tveka inte att kontakta oss om du har några idéer eller funderingar. Vi har ett brett kontaktnät med copywriters, journalister, illustratörer, fotografer och tryckerier som också är redo att hjälpa till vid behov.

Tillgänglighetsanpassning
För att era digitala publikationer ska följa den sk DOS-lagen (Lag om tillgänglighet till digital offentlig service) erbjuder vi tillgänglighetsanpassning av PDF:er.

Utställningar och expo
Många ser utställningar som en chans att visa upp så mycket som möjligt för så många som möjligt. I stället för att besökarna går därifrån inspirerade och fyllda med idéer är risken stor att de går därifrån förvirrande och med ett gäng broschyrer i handen. Planerar ert företag att delta i en utställning eller i något annat sammanhang där ni vill presentera företaget och dess produkter och tjänster? Vi hjälper dig att skapa en utställning med fokus och med det rätta marknadsföringsmaterialet för ändamålet, som presenterar er verksamhet på ett tilltalande sätt: exempelvis roll-ups, affischer, produktkataloger, produktblad, foldrar, företagspresentationer och prislistor.

Förbrukningsvaror
Oavsett om ni har en färdig mall att utgå ifrån eller om ni vill ha förslag på en ny layout-mall, så finns vi till er hjälp. Hur många olika typer av förbrukningsvaror ni än använder, så ser vi till att presentera ett enhetligt utseende för att skapa ett seriöst intryck. Det kan röra sig om exempelvis visitkort, korrespondenskort, brevpapper, kuvert, etiketter, blanketter och mappar.

Böcker
Vi ser till att skapa en layout som stämmer överens med dina tankar och idéer, och som framhäver syftet med din bok. Oavsett om det är skönlitteratur, en kokbok eller en barnbok. Vi arbetar nära erfarna tryckerier som ser till att den färdiga produkten håller en hög kvalitet till en rimlig kostnad. Valmöjligheterna är oändliga. Kontakta oss, så vägleder vi dig bland alla alternativ.

Inbjudningar och program
Står ert företag inför en stor lansering av en ny produkt? Se till att så många gäster som möjligt kommer, genom att skapa en snyggt och proffsigt utformad inbjudan, som lockar till läsning.

Håller ni på och planerar inför er stora dag? Vi hjälper er att skapa allt tryckt material inför ert bröllop: inbjudningskort, vigsel- och middagsprogram, meny, placeringskort och tackkort, allt utifrån hur ni vill ha det. Bara fantasin sätter gränser. Kontakta oss om ni vill ha tips och idéer eller om ni önskar en offert.

Skyltning
Vi hjälper till med utformning av all typ av skyltning, oavsett om det handlar om banderoller, vepor eller kanske fasadskyltar till ert kontor. Vi samarbetar med tryckerier som trycker på både metall, tyg och plast och som står till er tjänst vid behov. Vi skapar exempelvis banderoller, dekaler, menyer, skyltar och vepor.

Affischer
Vi skapar affischer för alla typer av tillställningar och event, oavsett format och upplagor.

Annonser
Vi skapar annonser anpassade för både tryck och webb där vi ser till att det du önskar göra reklam för, hamnar i fokus och presenteras på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss på 08-559 211 27 eller skicka ett meddelande för en offert.