Om oss


I ett allt större mediaflöde är det viktigare än någonsin att sticka ut för att synas. ClearDesign.se skapar innovativa lösningar inom reklam, marknadsföring, information, design och PR. Har ni en vision eller idé, så står vi för kompetensen. Vi hjälper ert företag att nå ut med era produkter och tjänster och på så sätt förverkliga era visioner.

Vårt motto är att jobba nära kunden och att försäkra oss om att vi jobbar mot samma mål. Här är kommunikation ett nyckelord. Vi gör allt vi kan för att svara på era frågor och hitta bästa möjliga lösning. Vi håller oss hela tiden uppdaterade kring de senaste trenderna för att kunna erbjuda våra kunder just det som är bäst lämpat för ändamålet och till en vettig kostnad.

ClearDesign.se är den kreativa avdelningen av Tryckerigruppen AB. Tryckerigruppen startade 1984 och har en lång och gedigen erfarenhet som brooker inom tryckbranchen. Tack vare deras specialitet kan vi ge er hög kvalitet på era trycksaker till ett lågt pris.

Vårt mål är att åstadkomma en produkt som tillverkas så ekonomiskt och tekniskt optimalt som möjligt. Tillsammans kan vi erbjuda helhetslösningar med allt från idé och layout, tryck, lagerhållning och distribution.