Årsredovisningar

 

Vi har designat årsredovisningar i många år, både digitala och tryckta versioner. Vi kan lyfta ditt företags varumärke, personlighet och berättelse med en tilltalande årsredovisningsdesign.

En årsredovisning kan vara en utmärkt marknadsföringskanal. Varför inte presentera visionerna, innovationerna och människorna som gjorde dessa siffror möjliga? Många företag ser en riktigt snyggt designad årsredovisning som väl investerad marknadsföring och det är här vi kommer in. Vi hjälper dig med upplägg, design av årsredovisning, tryck av årsredovisning eller att skapa en bläddringsbar version för digital publicering. Klicka nedan för exempel.

 

Design av årsredovisning

En årsredovisning är en chans att dela era framgångar med era kunder och aktieägare, samtidigt som det tillåter dig att visa er från er bästa sida vad gäller visionerna inför framtiden.

Oavsett om ditt företag är stort eller litet, privat eller statligt, så är ditt engagemang för att uppnå framgång detsamma. Vi är medvetna om att en årsredovisning inte är en enkel rapport och att det många gånger tar längre tid än väntat på grund av bristande kommunikation mellan olika avdelningar inom företaget och en kamp att skapa en omfattande och tydlig årsredovisning i tid. För många företag är årsredovisningen den enda gemensamma publikationen som skickas ut till både finansiella institutioner och intressenter/andelsägare, varför en grundligt designad årsredovisning försäkrar att ditt företag kommunicerar med läsarna på ett effektivt sätt.

Vi finns till hands under varje steg, från utveckling och design till den slutliga leveransen av den färdiga årsredovisningen. Du levererar bara innehållet och finansiell data och vi förser er med komplett grafisk design utifrån företagets grafiska profil. Vårt designteam tar fram den där professionella looken som gör att ditt företags rapporter sticker ut och lämnar ett bestående intryck! Vi besparar dig tid, stress och det krångel som kan uppkomma i samband med ansvaret för ett sådant projekt.

Trycka årsredovisning

Vi har arbetat som broker för tryck av årsredovisningar under många år och har ett väletablerat nätverk av professionella tryckerier som vi har byggt ett nära samarbete med många års erfarenhet. Vi använder oss alltid av ISO- och miljöcertifierade svenska tryckerier.

Vill du även trycka din årsredovisning, så ser vi till att sätta den där sluttouchen på er årsredovisning med hjälp av väl utvalda papper, olika trycktekniker samt efterbehandlingar som skapar en komplett och genomtänkt upplevelse för läsaren.

Många gånger kommer det du ser på skärmen inte nödvändigtvis se likadant ut i tryckt format. Faktorer som t ex för låg upplösning, fel färgkalibrering eller dålig passning kan göra att resultatet inte alls blir lika tillfredsställande när du har den färdiga produkten i din hand. Om du låter oss ta hand om den processen så ser vi till att minska risken i största möjliga mån. Vårt råd när det kommer till att trycka din årsredovisning är enkelt: det finns ingen logisk eller prismässig fördel för dig att slösa tid på research och riskera dåligt tryckresultat, utan låt oss ta om det. Hör av dig till oss med dina önskemål så ser vi till att ta fram en offert och ge dig den information du behöver.