Kakor

Användning av kakor

Vår webbplats innehåller kakor (cookies). En kaka är en liten textfil som webbplatsen som du besöker sparar på din dator. Kakor används normalt för att förbättra webbplatsen för användaren, till exempel för att kunna anpassa den efter användarens önskemål och val.

Enligt Lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få information om att webbplatsen innehåller kakor, samt vad kakor används till. Besökaren ska också samtycka till att kakor används.

Typer av kakor

Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig som besökare. Det finns tre typer av kakor. Samtliga typer kan komma att användas på vår webbplats.
Permanent kaka: Sparas på din dator under en bestämd tid. Denna kaka används till exempel i syfte att förbättra din upplevelse av webbplatsen.
Sessionskaka: Lagras tillfälligt i datorns minne under tiden du besöker webbplatsen. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare.
Kakor för statistik: Denna typ av kakor används för att samla in och analysera information om hur besökare använder webbplatsen.

Undvika kakor

Om du inte vill samtycka till kakor kan du ställa in din webbläsare så att du automatiskt nekar kakor, eller så att du informeras om att en webbsida innehåller kakor. Via webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se din webbläsares hjälpsidor för mer information. Om du väljer att inte acceptera kakor kan vissa delar av vår webbplats fungera sämre för dig.

Mer information om kakor

Läs gärna mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats.

reCAPTCHA

Vi använder oss av ”Google reCAPTCHA” i vårt kontaktformulär på vår webbplats. Detta är en service som tillhandahålls av Google Inc. reCAPTCHA används för att avgöra om data som skickas in på vår webbplats kommer från en person eller ett automatiserat program.