Tidskrifter


En tidningslayout säger mycket om organisationen som ger ut tidningen, men är också avgörande för läsbarheten och huruvida man kan fånga läsarens intresse. Vi tar fram det rätta uttrycket för just din produkt och syftet med tidskriften. Vi finns till hands genom hela processen, från idé och innehållsstruktur till bildval, textupplägg och mallar för grafisk design av tidningen. Är tanken att presentera tidskriften online och dela i sociala medier så ser vi till att göra en digital bläddringsbar version. Vill du ha hjälp med att trycka tidningen och distribution så har vi även lösningar för det.

Klicka gärna på nedanstående bilder för att se några bläddringsbara exempel på tidningslayouter som vi har gjort:

Trycka tidning

Efter att ha skapat en snygg och tilltalande tidningsdesign finns oändligt många tryckmöjligheter för att förstärka känslan du vill förmedla. Vi kan trycka din tidning i många olika varianter, alla med hög kvalitet och precision. Kostnaden för att trycka din tidning varierar. Vi trycker allt från enklare tidskrifter för dig med tight budget till high-end, där olika alternativ som val av papper, lackning, prägling, olika typer av bindning etc kan ta din tidskrift till en ny nivå. Ange dina önskemål och vi tar fram olika alternativ till dig!

Hör av dig till oss, så återkommer vi till dig med våra råd och förslag, utan kostnad. Skicka ett meddelande till oss eller ring på 08-559 211 27.